Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011

Η σχέση... εξάρτησης των γυναικών με τα παπούτσια

Κάθε γυναίκα που προσέχει την εμφάνιση της γνωρίζει πολύ καλά ότι ένα ζευγάρι παπούτσια μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Ωστόσο η διαχωριστική γραμμή ανάμεσα σε μια προσεγμένη εμφάνιση και την υπερβολή είναι λεπτή, καθώς στην προσπάθεια τους να έχουν στη ντουλάπα τους τα κατάλληλα παπούτσια για κάθε περίσταση, πολλές γυναίκες αγοράζουν άσκοπα παπούτσια τα οποία μπορεί να μη φορέσουν και ποτέ.

Κάτι αντίστοιχο αποδεικνύει και πρόσφατη έρευνα που έγινε σύμφωνα με την οποία μια γυναίκα έχει κατά μέσο όρο 39 ζευγάρια παπούτσια.

Το 27% των γυναικών που συμμετείχαν στην έρευνα απάντησαν μάλιστα ότι έχουν περισσότερα από πενήντα ζευγάρια ενώ μια στις δέκα γυναίκες θεωρεί ότι όσο ψηλότερα είναι τα τακούνια, τόσο το καλύτερο.

Παρά το γεγονός στην πλειοψηφία τους οι γυναίκες που πήραν μέρος στην έρευνα έχουν τραυματίσει τα πόδια τους φορώντας τα αγαπημένα τους παπούτσια, περισσότερες από τις μισές δηλώνουν πρόθυμες να υπομείνουν τον πόνο αρκεί να δείχνουν όμορφες φορώντας τα.

Η έρευνα έγινε στη Βρετανία, σε δείγμα 1.545 γυναικών. Όσο για το λόγο που επιλέγουν παπούτσια με τακούνια έναντι των φλατ παπουτσιών, το 44% απάντησε για να νιώθουν πιο ελκυστικές και μόλις το 14% για να φαίνονται πιο ψηλές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: