Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

Συμπλοκή αστυνομικών με Ρομά στο Ζεφύρι

Συμπλοκή ανάμεσα σε αστυνομικούς και Ρομά εξελίχθηκε χθες στο Ζεφύρι όταν, σύμφωνα με την αστυνομία, κάποιοι προσπάθησαν να εμποδίσουν τη σύλληψη ενός αθίγγανου που κατηγορείται για ληστεία. Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, οι Ρομά επιτέθηκαν με πέτρες και ξύλα σε αστυνομικούς με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό δύο αστυνομικών.

Σύμφωνα με την αστυνομία η ένταση ξεκίνησε γύρω στις 2.30 μ.μ όταν δύο αθίγγανοι λήστεψαν μια γυναίκα στη συμβολή των οδών Πάρνηθος και Εθνικής Αντιστάσεως. Τότε έσπευσαν στο σημείο άνδρες της ομάδας ΔΙ.Α.Σ. οι οποίοι δέχθηκαν επίθεση από Ρομά με πέτρες και ξύλα.


Από το περιστατικό, όπως αναφέρει η αστυνομία, τραυματίστηκε ελαφρά ένας αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο 401 νοσοκομείο για παροχή πρώτων βοηθειών.

Λίγες ώρες αργότερα, και συγκεκριμένα λίγο μετά τις 9.30 μ.μ ένα όχημα της αστυνομίας με συμβατικές πινακίδες που πραγματοποιούσε περιπολία στην περιοχή δέχθηκε επίθεση με πέτρες και ξύλα από ομάδα περίπου 100 ατόμων, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά ο αξιωματικός που επέβαινε στο αυτοκίνητο, όπως αναφέρει η αστυνομία.
enet.gr (Φωτό αρχείου)
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: