Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

Κρήτη: Θρήνος στην κηδεία της νεαρής γυμνάστριας που αυτοκτόνησε!

Στη γενέτειρά της, τον Άγιο Γεώργιο Λασιθίου, κηδεύτηκε η 37χρονη γυμνάστρια που βρέθηκε απαγχονισμένη στο πατρικό της σπίτι χωρίς όμως να έχει βρεθεί κάποιο σημείωμα μέσα από το οποίο να αναφέρονται οι λόγοι που την οδήγησαν στην απονενοημένη πράξη.
Χθες στην κηδεία δεκάδες συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοί της 37χρονης της είπαν το τελευταίο αντίο συντετριμμένοι από το τραγικό τέλος που η ίδια έδωσε στη ζωή της. Τραγικές φιγούρες η μητέρα και ο πατέρας της οι οποίοι την αποχαιρέτησαν λέγοντας τις μαντινάδες, αλλά και η αδερφή της και οι συμφοιτητές της από το πανεπιστήμιο.

Τα αίτια αυτής της τραγωδίας δεν έχουν ακόμη διευκρινιστεί από την αστυνομία και αναμένεται τις επόμενες ημέρες να κληθούν για κατάθεση οι συγγενείς της. Από όλους η αυτοκτονία της 37χρονης χαρακτηρίζεται ως μυστήριο, καθώς μία ημέρα πριν συνομιλώντας με φίλους της δεν έδειχνε ότι αντιμετωπίζει κάτι σοβαρό.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, όλοι από την πρώτη στιγμή μιλούσαν για μία εξαιρετική κοπέλα, η οποία όμως είχε κλειστό χαρακτήρα και απέφευγε να μιλάει για τα προσωπικά της ζητήματα τα οποία όπως ειπώθηκε χθες δεν αποκλείεται να ήταν ο λόγος που την οδήγησαν σε αυτή την πράξη.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: