Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

Κόρινθος: Συγγενής ο βιαστής των ηλικιωμένων!

Σοκ και φρίκη προκάλεσε η είδηση του βιασμού μιας 77χρονης γυναίκας και του άγριου βασανισμού του 60χρονου συγκατοίκου της στην Κόρινθο.

Ωστόσο, ένα ακόμα κομμάτι που έρχεται να συμπληρώσει το παζλ του εφιάλτη είναι ότι οι αστυνομικοί συνέλαβαν ως δράστη της απίστευτης ιστορίας ένα συγγενή των θυμάτων και μάλιστα στενό…

Ο φερόμενος ως δράστης κακοποίησε άγρια τον 60χρονο απειλώντας ότι θα σκοτώσει και τους δύο, αν δεν καθίσουν φρόνιμα. Μετά, υποχρέωσε την 77χρονη, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες αντιμετωπίζει σοβαρά νοητικά προβλήματα, να κάνει σεξ μαζί του και δη μπροστά στα μάτια του 60χρονου…

Τα δύο θύματα βρήκε μέσα στα αίματα και σε λιπόθυμη κατάσταση ένας συγγενής τους που είχε ανησυχήσει καθώς τους τηλεφωνούσε και δεν μπορούσε να τους εντοπίσει.

Σε κατάσταση σοκ, κατάγγειλε αμέσως το περιστατικό στην Αστυνομική Διεύθυνση Κορίνθου, ενώ οι ηλικιωμένοι μεταφέρθηκαν άμεσα σε νοσοκομείο της αχαϊκής πόλης.

Φυσικά, αμφότερα τα θύματα δεν μπόρεσαν να καταθέσουν εξαιτίας του μεγάλου σοκ που υπέστησαν και πλέον οι ειδικοί προσπαθούν να τους βοηθήσουν να ξεπεράσουν τις εφιαλτικές στιγμές που βίωσαν,

Αξιοσημείωτο, είναι ότι σύμφωνα με πληροφορίες, τα δύο ανυποψίαστα θύματα είχαν πάρει την απόφαση να φιλοξενήσουν στο σπίτι τους για λίγες μέρες τον 61χρονο δράστη, ο οποίος κατά το παρελθόν είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική. Ο ανακριτής Κορίνθου εξέδωσε ένταλμα σύλληψης για τον 61χρονο , ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Βραχατίου στην περιοχή Ζευγολατίου.
newsbomb.gr
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: