Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

Νεκρός Γάλλος τουρίστας από τον ανεμοστρόβιλο στη Λευκάδα

Storm at seaImage by Elsie esq. via FlickrΈνας Γάλλος τουρίστας έχασε χθες η ζωή του από το δυνατό μπουρίνι και τον ανεμοστρόβιλο που έπληξε την Λευκάδα.

Ο 60χρονος Γάλλος, ο οποίος την ώρα του ανεμοστρόβιλου βρισκόταν μαζί με την σύζυγό του πάνω σε ένα σκάφος στον όρμο Βλυχού, ανασύρθηκε αναίσθητος από τη θάλασσα και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Για την υπόθεση άρχισε προανάκριση το Λιμεναρχείο στο Νυδρί.

Από την κακοκαιρία κινδύνεψαν και δύο Βρετανοί τουρίστες ιστιοπλόοι,οι οποίοι επίσης βρίσκονταν στον κόλπο του Βλυχού, όταν το ιστιοφόρο στο οποίο επέβαιναν, πήρε κλίση λόγω εισροής υδάτων. Η περιπέτειά τους είχε αίσιο τέλος καθώς κατάφεραν βγουν στην ακτή σώοι.

Όμως, από το ξαφνικό μπουρίνι προκλήθηκαν πολλές καταστροφές καθώς όπως έγινε γνωστό σκάφη που βρίσκονταν στο καρνάγιο ανατράπηκαν, ενώ πολλές από τις βάρκες που ήταν δεμένες στο λιμάνι "βγήκαν" στη στεριά.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: