Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2011

Νίκη πρωτιάς, με Νίνη, για την Εθνική μέσα στο Ισραήλ

Μπορούμε, όχι μόνο να το πούμε, αλλά και να το φωνάξουμε:«Πολωνία, Ουκρανία… ερχόμαστε»!
Με γκολάρα του Νίνη στο 60', η Εθνική μας ομάδα επικράτησε 1-0 του Ισραήλ στο Τελ Αβίβ και πλέον, είναι (μόνο) στο χέρι της η πρόκριση στο EURO 2012!

Στη χειρότερη περίπτωση, η Ελλάδα -που είναι πρώτη στον 6ο όμιλο, πλέον, με 17 βαθμούς- θα είναι δεύτερη, αλλά… η κορυφή της ανήκει!

Σε αυτό το γήπεδο, πέρσι και φέτος οι Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός αντίστοιχα, γνώρισαν την ήττα από την Μακάμπι. Σήμερα όμως στο «Μπλούφιλντ» δεν έπαιζαν οι σύλλογοι, αλλά η αρμάδα του Φερνάντο Σάντος. Ακόμα και κάτω σε τραγικές συνθήκες μιας και το ματς έγινε μέρα μεσημέρι, η Εθνική δείχνοντας απίστευτα ψυχικά αποθέματα, πήρε την σπουδαία νίκη επικρατώντας με 1-0 με μία γκολάρα του Νίνη. Πλέον έγινε το πρώτο φαβορί για πρόκριση στα τελικά της Πολωνίας και Ουκρανίας, ενώ συνεχίστηκε το απίστευτο αήττητο σερί του Πορτογάλου προπονητή που έφτασε τα 13 ματ

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: