Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2011

Το τελευταίο αντίο στην πανέμορφη Κάλλη Μουλκιώτη

Το τελευταίο αντίο στην πανέμορφη Κάλλη Μουλκιώτη είπαν το μεσημέρι η οικογένεια και οι εκατοντάδες φίλοι της.

Η κηδεία της άτυχης Κάλλη έγινε στην Αγία Αικατερίνη του Αιγάλεω και ακολουθήσε η ταφή στο Γ' Νεκροταφείο της Αθήνας (Αιγάλεω). 

Την οργανώτρια εταιρία του διαγωνισμού και τους ξένους οργανωτές θα εκπροσωπήσει ο Κώστας Βενετσάνος, που ήταν και ο παρουσιαστής στην εκδήλωση που είχε εκλεγεί η Κάλλη το 2005μ στο Cubanita Club της Γλυφάδας.

Τα μηνύματα στο facebook  είναι εκατοντάδες και κανείς από τους φίλους της δεν θέλει να πιστέχει ότι η Κάλλη έφυγε από τη ζωή τόσο γρήγορα και με τόσο φρικτό τρόπο.

Η άτυχη κοπέλα έχασε τη ζωή της όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ξέφυγε από την πορεία του στην παραλιακή οδό, προσέκρουσε σε πραοστετευτικό διάζωμα και αμέσως τυλίχθηκε στις φλόγες. 

Ο πατέρας της δεν μπόρεσε να την αναγνωρίσει και η ταυτοποίηση έγινε με το τεστ DNA.

Στα 18 της, η Κάλλη είχε κερδίσει τα καλλιστεία "Μις Μπικίνι" και εκπροσώπησε την Ελλάδα στον αντίστοιχο διεθνή διαγωνισμό στη Μάλτα.

Οι προτάσεις στο modelling ήταν αμέτρητες, η ίδια ωστόσο, διατηρούσε χαμηλό προφίλ όλα αυτά τα χρόνια, χωρίς να μπλέξει ποτέ σε σκάνδαλα της σόουμπιζ.
Καλό σου ταξίδι Κάλλη....

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: 

Έχασε τη ζωή της σε τροχαίο η Miss Bikini 2005 Κάλι Μουλκιώτη

BINTEO: Δεν μπορούσε ο πατέρας να αναγνωρίσει



Δεν υπάρχουν σχόλια: