Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011

Πογκρόμ κατά Πακιστανών μεταναστών στον Ασπρόπυργο

Με περίστροφα και ρόπαλα που παρέπεμπαν σε χούλιγκανς του Ολυμπιακού, χθες ξεδιπλώθηκε στον Ασπρόπυργο ένα οργανωμένο πογκρόμ κατά Πακιστανών μεταναστών. ΟΙ τραυματίες είναι πάνω από εικοσιπέντε με τέσσερις να έχουν διακομιστεί στον Ευαγγελισμό.

Το Σάββατο 10 Σεπτέμβρη αργα το απόγευμα συγκεντρώθηκε ομάδα σαράντα ροπαλοφόρων κοντά στο Σταθμό του προαστιακού όπου και άρχισε να στήνει καρτέρι χτυπώντας περαστικούς Πακιστανούς μετανάστες .

Μάλιστα στις 8.58 σταμάτησαν το λεωφορείο της ΕΘΕΛ , το κράτησαν ακινητοποιημένο σχεδόν 15 λεπτά, μπήκαν μέσα σε αυτό και χτύπησαν τέσσερις μετανάστες .

Εισέβαλαν σε δέκα τουλάχιστον σπίτια και τα κατέστρεψαν. Σε κάποια γκρέμισαν ακόμη και την στέγη. Έσπαγαν οικοσκευές και συστηματικά έκλεβαν λάπ-τοπ , κινητά και λεφτά.

Στο σπίτι του Σαμπίρ Χουσεΐν, γύρω στις 11μμ , η ίδια φασιστική συμμορία, δεν δίστασε να βγάλει όπλα. Δύο άτομα πυροβόλησαν με την σφαίρα να περνάει δίπλα από τον ώμο του ενός εκ των δύο που βρίσκονταν στο σπίτι.

Έξω από το Αστυνομικό Τμήμα έσπασαν αυτοκίνητο Πακιστανού μετανάστη που είχε δεχθεί επίθεση και πήγε να καταγγείλει το περιστατικό!

Την Κυριακή στις 5μμ πραγματοποιήθηκε παράσταση διαμαρτυρίας της Πακιστανικής Κοινότητας Ελλάδος και της Κίνησης Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή έξω από το Αστυνομικό Τμήμα.

Το πογκρόμ αποτελεί κλιμάκωση συστηματικής παρέμβασης των φασιστών στη περιοχή του Ασπροπύργου που επιδιώκουν να μετατρέψουν τους Πακιστανούς μετανάστες σε αποδιοπομπαίους τράγους.

Την Τρίτη 13 Σεπτέμβρη οργανώνεται συλλαλητήριο διαμαρτυρίας στη Πλατεία Αγίων Αναργύρων στις 7μμ και πορεία ενώ αντίστοιχες εκδηλώσεις θα οργανωθούν στον  Ασπρόπυργο και την Νίκαια .
Enhanced by Zemanta

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

για τους 20 πακιστανους που εστειλαν 2 στο νοσοκομει και και τον 3 στην εντατικη τιποτα ;

Ανώνυμος είπε...

για τους βιασμους νεαρων κοριτσιων και παλι τιποτα οπως και χθεσινη επιθεση εχθες στην ελευσινα σε μια κοπελα που την μαχαιρωσαν παλι τιποτα.....γιατι φαινεται μονο η μια πλευρα του νομισματος αραγε???αν ειναι δυνατον πια.....