Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011

ΑΡΤΑΚΗ: Κυνήγησε τους κλέφτες που τράκαραν !

Kαταδίωξη κλεφτών από ιδιοκτήτη, είχαμε χθες τα ξημερώματα στη Ν. Αρτάκη Χαλκίδας, αλλά με αντίθετο αποτέλεσμα.

Συγκεκριμένα στις 5.30΄το πρωί, 2 δράστες διέρρηξαν καφετέρια στη Ν.Αρτάκη. Την ώρα που προσπαθούσαν να  αφαιρέσουν τηλεόραση plasma από το cafe έγιναν αντιληπτοί από τη μητέρα του ιδιοκτήτη.

Σύμφωνα με το LamiaReport, τη στιγμή που οι κλέφτες τη φόρτωσαν στο αυτοκίνητο και ξεκινούσαν, έφτασε με το αυτοκίνητο ο ιδιοκτήτης και του πήρε στο κατόπι. Ακολούθησε καταδίωξη μέσα στη Νέα Αρτάκη και λίγα λεπτά αργότερα το αυτοκίνητο των δραστών "σταμάτησε" πάνω σε μια κολόνα της ΔΕΗ.

Ο συνοδηγός πετάχτηκε έξω και έφυγε τρέχοντας, ο ιδιοκτήτης όμως κατάφερε να πιάσει τον 41χρονο οδηγό και τον παρέδωσε στην αστυνομία.

Μέσα στο αυτοκίνητο των δραστών βρέθηκαν και άλλα κλοπιμαία, καθώς και διαρρηκτικά εργαλεία. Κάποια από τα κλοπιμαία ήταν από ουζερί που είχαν διαρρήξει πρόσφατα, ενώ οι αστυνομικοί τώρα ψάχνουν να βρουν και σε ποιες άλλες αξιόποινες πράξεις εμπλέκονται.

LamiaReport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: