Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2011

Η Τάμτα έπεσε θύμα ληστείας

Τη στεναχώρια της για την απώλεια του αγαπημένου της τζάκετ μοιράστηκε μέσα από το Twitter η Τάμτα.

Όπως ανακοίνωσε στους θαυμαστές της που την ακολουθούν στο Twitter, «Όποιος μου πήρε από την σκηνή το αγαπημένο μου τζάκετ, από την Μαρία Παντελή, με στεναχώρησε πάρα μα πάρα πολύ! Είχε πολλή συναισθηματική αξία».

Η στιλάτη τραγουδίστρια που προσέχει πάντα τις εμφανίσεις της, αναπολεί τώρα το χαμένο της ρούχο και αναζητεί τον δράστη που το έκλεψε το βράδυ της Παρασκευής, από το Aqua club, στην παραλία της Αλυκής στο Αίγιο.

Η Τάμτα λατρεύει τα ρούχα της! Μπορεί να γυρίσει μια ολόκληρη πόλη μόνο και μόνο να βρει κομμάτια που της αρέσουν και της ταιριάζουν απόλυτα.

Κάθε της εμφάνιση είναι προσεγμένη και στυλάτη και τα ρούχα της τα διαλέγει πολύ προσεκτικά και φυσικά τα λατρεύει. Το να της πάρει κάποιος ένα από αυτά τα κομμάτια είναι σαν να της στερεί κάτι πολύτιμο και την στεναχωρεί. Αυτό συνέβη την Παρασκευή μετά την εμφάνισή της στο Aqua club.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: