Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2011

Τα ερωτικά μακροβούτια της καυτής Ελενας

Δεν θέλει με τίποτα να τελειώσουν οι διακοπές της! H Ελενα Παπαβασιλείου ζει έναν μεγάλο έρωτα στο Νησί των Ανέμων και πλέον -από ό,τι φαίνεται και από τις φωτογραφίες που εξασφαλίσαμε- δεν έχει κανένα λόγο να το κρύβει!

«Οι δυο τους γνωρίστηκαν το φετινό καλοκαίρι στο Νησί των Ανέμων, όπου έκαναν διακοπές με διαφορετικές παρέες. Ο Αλιόσα γνώριζε την παρουσιάστρια μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του Alpha και δηλώνει φαν της εκπομπής της.

Η Ελενα, από την άλλη, δεν τον γνώριζε προσωπικά, όμως εντυπωσιάστηκε από την έντονη προσωπικότητά του και ενέδωσε στο φλερτ» έγραφε, μεταξύ άλλων, το δημοσίευμα της εφημερίδας μας, που επιβεβαιώθηκε περίτρανα με το φωτογραφικό υλικό το οποίο δημοσιεύουμε σήμερα.

Οι πρώτες φωτογραφίες του ζευγαριού τραβήχτηκαν τη Δευτέρα και φυσικά είναι από τη Μύκονο, που είναι ο αγαπημένος καλοκαιρινός προορισμός του Αλιόσα Γκρίσιν. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο Αλιόσα δεν άργησε να γνωρίσει τον έρωτά του και στη μητέρα του, η οποία από την πρώτη στιγμή συμπάθησε πολύ την Ελενα και οι δύο γυναίκες έγιναν αμέσως καλές φίλες.

Απόδειξη, σε μία από τις εξόδους του ζευγαριού στο Νησί των Ανέμων ήταν και η μητέρα του μαζί τους και όπως δείχνουν και τα φωτογραφικά στιγμιότυπα που δημοσιεύουμε, η σχέση τους είναι πολύ άνετη και ζεστή.

Ο Αλιόσα και η Ελενα δείχνουν πολύ ταιριαστοί, γεγονός που ήδη σχολιάζεται στα κοσμικά στέκια στην Ψαρού και τη Φτελιά, όπου τα τελευταία χρόνια συχνάζει ο νεαρός επιχειρηματίας. Τώρα οι εμφανίσεις του στο Νησί των Ανέμων είναι αναμφισβήτητα πιο εντυπωσιακές με την παρουσία της ωραίας Ελενας στο πλευρό του!


ΑΛΚΙΝΟΟΣ ΜΠΟΥΝΙΑΣ/ESPRESSO

Δεν υπάρχουν σχόλια: