Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

Διαρρήκτης ..."μπανιαρίστηκε" στο σπίτι της Celine Dion

Είναι οι διάσημοι στον κόσμο τους αλλά και οι...άσημοι δεν πανε πίσω μερικές φορές. Ο λόγος για ένα 36χρονο διαρρήκτη ο οποίος έκανε έφοδο στο σπίτι της πασίγνωστης τραγουδίστριας Celine Dion, έξω από το Μόντρεαλ, και μάλιστα - έτσι για τη φιλοξενία- είπε να κάνει και ένα μπανάκι.

Και εκεί που άνοιξε το νερό να τρέχει στη μπανιέρα, με τα αφρόλουτρα και όλα τα "απαιτούμενα" για να χαλαρώσει, εμφανίστηκε η αστυνομία και όπως ήταν φυσικό...του κοψε τη χαρά.

 Μάλιστα οι αστυνομιικοί είπαν ότι όταν μπήκαν στο σπίτι, ανενόχλητος ο ληστής, αφού τους χαιρέτησε, τους ρώτησε τί ήθελαν.


Οι διάσημοι ιδιοκτήτες βέβαια δεν ήταν στο σπίτι, καθώς το χρησιμοποιούν μόνο όταν βρίσκονται στο Κεμπέκ, και αυτή την εποχή συνήθως μένουν στη Φλόριντα.

Γνώμη μου, πάντως, και συμβουλή: κάτι δραστικό πρέπει να κάνουν καθώς δεν είναι η πρώτη φορά, που κάποιος εισβάλλει στη συγκεκριμένη έπαυλή τους. Το 2009 άλλος ένας επίδοξος ληστής είχε πηδήξει τον φράχτη του κτήματος επιχειρώντας να εισβάλλει, αλλά τον σταμάτησαν έγκαιρα οι φρουροί...

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: