Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011

Εκστρατεία στο Facebook για αίμα - Εγχειρίζεται ΣΗΜΕΡΑ ο Νίκος Δαδινόπουλος

Μεγάλος πρωταγωνιστής της ελληνικής τηλεόρασης και του θεάτρου αλλά και ένας από τους πιο γοητευτικούς άνδρες της εγχώριας showbiz κάνει έκκληση μέσα από το facebook να τον βοηθήσουν όσοι μπορούν και να δώσουν αίμα για τη σοβαρή εγχείρηση που πρόκειται να κάνει τη Δευτέρα.

Ο λόγος για τον Νίκο Δαδινόπουλο, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας και πρέπει άμεσα να περάσει την πόρτα του χειρουργείου.

Δεν πρόλαβε καλά καλά να αναρτήσει ο πολύ γνωστός πρωταγωνιστής στο facebook την έκκλησή του για αίμα από όσους μπορούν να τον βοηθήσουν λόγω της σοβαρής εγχείρησης που πρέπει να κάνει τη Δευτέρα κα η κινητοποίηση των επωνύμων μέσω facebook και twitter είναι ήδη μεγάλη.

Η Ναταλία Γερμανού ανάρτησε μέσω της Καίτης Φίνου στο twitter την έκκληση που κάνει ο Νίκος Δαδινόπουλος για αίμα από όσους μπορούν να δώσουν. «Όποιος μπορεί ας βοηθήσει» λέει μέσω twitter της η παρουσιάστρια ενώ το ίδιο κάνει και η Καίτη Φϊνου η οποία έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με τον μεγάλο και γοητευτικό πρωταγωνιστή. 

Ανήκει στην γενιά της “παλιάς φρουράς” των ηθοποιών που έμαθαν την αξία της υποκριτικής. Γοητευτικός και πάντα ευθύς μιλά για τα αθώα χρόνια του παλιού Ελληνικού κινηματογράφου.

“Νιώθω πολύ τυχερός που βρέθηκα δίπλα σε σπουδαίους ηθοποιούς όπως ο Αυλωνίτης και ο Παπαγιαννόπουλος. Με έβαλαν τόσο βαθιά στο δικό τους συναίσθημα. Οι σπουδαίοι ηθοποιοί είναι σπουδαίοι σε όλους τους ρόλους”.

Έχει υποδυθεί τον σύζυγο της Κάτιας Δανδουλάκη στο σίριαλ “Η ζωή της άλλης”: “Είπα αμέσως ναι στην πρόταση επειδή έπαιζε η Κάτια. Είναι ξεχωριστός άνθρωπος, έχει ήθος, ποιότητα και σοβαρότητα. Δεν συζήτησαν καν το οικονομικό”.

Στην ζωή του υπάρχει ακόμη το φλερτ: “Εγώ αγαπώ τον έρωτα και τις γυναίκες, τις οποίες σέβομαι απόλυτα. Όταν φύγω απ' τη ζωή, ερωτευμένος θα φύγω. Θεωρώ ότι οι γυναίκες είναι ό,τι σημαντικότερο μπορεί να κουβαλάει ο άνθρωπος”.

Δεν υπάρχουν σχόλια: