Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2011

Γιούρι Γκριγκορόβιτς: O θρύλος των Bolshoi στην Αθήνα!

Ο σπουδαιότερος εν ζωή ρώσος χορογράφος και για 30 χρόνια καλλιτεχνικός διευθυντής των Μπολσόι,  έρχεται στην Ελλάδα με 70 συντελεστές και παρουσιάζει την ιστορική χορογραφία του για τον δούλο μονομάχο «Σπάρτακο» που κατάφερε να αντισταθεί σε ολόκληρη την Ρωμαϊκή αυτοκρατορία αλλά και την τρυφερή διασκευή του για τη μοναδική «Λίμνη των Κύκνων»..

Οι παραστάσεις θα δοθούν στην Αθήνα με την καθοδήγηση και την παρουσία του ίδιου του Γιούρι Γκριγκορόβιτς.

Το “ Grigorovich Ballet theatre of Russia”  είναι η χορευτική ομάδα του μεγαλύτερου εν ζωή χορογράφου της Ρωσίας και έρχεται στην χώρα μας με 70 συντελεστές και πλούσια σκηνικά και κοστούμια για να παρουσιάσει την υπέροχη και ιστορική χορογραφία του για την παράσταση «Σπάρτακος» στις 20 και 21 Οκτωβρίου αλλά και την τρυφερή ματιά του στην μοναδική «Λίμνη των Κύκνων» πάνω στην χορογραφία των Μάριους Πετιπά – Λέβ Ιβάνωφ στις 22 και 23 Οκτωβρίου.
 
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: