Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011

Γδύθηκε on camera ο Ashton Kutcher!

Όπως τον γέννησε η μαμά του εμφανίστηκε στην εκπομπή της Ellen DeGeneris ο Ashton Kutcher!

Ο σύζυγος της Demi Moore κατέβασε τα παντελόνια του για τις ανάγκες της πρώτης αφίσας για τη σειρά 'Two and a Half Μen' το καλοκαίρι και απ’ ό,τι φαίνεται η ιδέα του άρεσε και το επανέλαβε στην πρεμιέρα της 9ης σεζόν της εκπομπής...

Η εκπομπή με καλεσμένο τον Kutcher πρόκειται να προβληθεί στις 12 Σεπτεμβρίου και σε αυτήν ο ηθοποιός εμφανίζεται φορώντας μόνο το μπουρνούζι του.

Όταν η παρουσιάστρια τον προκαλεί να το βγάλει, εκείνος το κάνει με μεγάλη προθυμία, προς τέρψιν χιλιάδων θαυμαστριών! "Μήπως θες να ξαναβάλεις τα ρούχα σου;" τον ρωτά στη συνέχεια η Ellen, για να πάρει την εξής απάντηση:


"Έχεις δει το διαφημιστικό για το show;", είπε ο Kutcher αναφερόμενος στην αφίσα της σειράς και πρόσθεσε: "Τραβάω πολύ την προσοχή όταν είμαι γυμνός κι έτσι σκέφτηκα να κάνω τα πάντα γυμνός από δω και πέρα".

Σημειώνεται ότι στο διαφημιστικό για την πρεμιέρα της σειράς, οι τρεις πρωταγωνιστές εμφανίζονται γυμνοί πίσω από την επιγραφή:

"Όλα θα αποκαλυφθούν στις 19 Σεπτεμβρίου", ημερομηνία που αρχίζει να προβάλλεται στις οθόνες...
ΠΗΓΗ ΝΟΟΖ
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: