Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

STOP στις προσλήψεις γιατρών στο ΕΣΥ

«Πάγωσε» το θέμα της αύξησης του ορίου ηλικίας συνταξιοδότησης των νοσοκομειακών γιατρών. Σύμφωνα με τον υπουργό Υγείας κ. Α. Λοβέρδο, η διάταξη με την οποία δινόταν η δυνατότητα στους γιατρούς που υπηρετούν σε Νοσοκομεία του ΕΣΥ να μένουν στη θέση τους μέχρι τη συμπλήρωση του 68ου έτους της ηλικίας τους, αποσύρθηκε από το νομοσχέδιο για την ανασυγκρότηση του Εθνικού Συστήματος Κοινωνικής Αλληλεγγύης.


«Από ασφαλιστικής πλευράς ισχύει το 65ο έτος που γίνεται 67ο αν κάποιος δεν έχει συμπληρώσει 35ετία. Εγώ, λοιπόν, είπα ότι αφού δεν θα πάρουμε γιατρούς, να κρατήσουμε τους παλιούς», δήλωσε την Τετάρτη ο υπουργός Υγείας. Ωστόσο, εξήγησε, ο λόγος που αποσύρθηκε αυτή η διάταξη από το νομοσχέδιο είναι ότι δημιουργούσε πρόβλημα με τους πανεπιστημιακούς γιατρούς, οι οποίοι αποχωρούν στα 67 τους χρόνια. «Στην ίδια κλινική άλλος θα ήταν 67 και άλλος 68 ετών», σημείωσε.
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: