Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

Επεισοδιακή παρέλαση και στην Ξάνθη (2 VIDEOS)

Επεισοδιακή τροπή πήρε η παρέλαση στην Ξάνθη, όταν πλήθος πολιτών πραγματοποίησε πορεία διαμαρτυρίας στο χώρο της παρέλασης.

Νωρίτερα είχαν σημειωθεί σοβαρά επεισόδια ανάμεσα στους διαδηλωτές και ομάδες της αστυνομίας, καθώς οι τελευταίοι δεν επέτρεψαν στο πλήθος να πραγματοποιήσει πορεία πριν από την έναρξη της παρέλασης.

Το πλήθος εξαγριώθηκε και προσπάθησε να διακόψει την παρέλαση, ώστε να πραγματοποιήσει πορεία διαμαρτυρίας ωστόσο αυτό, όπως σημειώνει το thrakitoday.com, δεν κατέστη εφικτό.

Ενώ η παρέλαση βρισκόταν σε εξέλιξη, μερίδα μαθητών από τρία λύκεια της πόλης ενσωματώθηκαν στο πλήθος των διαδηλωτών βγαίνοντας από την παρέλαση.

Μόλις ολοκληρώθηκε και η στρατιωτική παρέλαση οι διαδηλωτές μπήκαν στον χώρο της παρέλασης πραγματοποιώντας πορεία και αναγκάζοντας τους επισήμους να τραπούν σε φυγή.

Η πορεία συνεχίστηκε μέχρι το κέντρο της πόλης, με τους παρευρισκόμενους να ενσωματώνονται σύσσωμοι στον κορμό της πορείας, χειροκροτώντας τους διαδηλωτές.
 
Μαθητές βγαίνουν από την παρέλαση στην Ξάνθη by newsview
 
Πορεία στην παρέλαση στην Ξάνθη by newsview

Δεν υπάρχουν σχόλια: