Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΣ 2011: 22.000 ΧΑΜΟΓΕΛΑ... ΓΝΩΣΗ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ & ΠΟΛΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!

Χιλιάδες παιδιά μαζί με τις οικογένειες τους και δεκάδες δημοτικά σχολεία από όλη την Ελλάδα γέμισαν, για δεύτερη συνεχή χρονιά, την ολοφάνερα ανανεωμένη και πιο… «πράσινη» φέτος Μικρόπολις, με χαμόγελα, δημιουργική διάθεση και απίστευτο κέφι! Για πέντε μέρες η «πόλη θαύμα», μεταμόρφωσε ξανά την «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων σε μια όαση χαράς, ευαισθητοποίησης, παιχνιδιού και γνώσης. Αυτή τη φορά και για παιδιά προσχολικής ηλικίας αλλά και για τους μεγάλους, που είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν ενεργά στις δεκάδες βιωματικές εκπαιδευτικές και ψυχαγωγικές δράσεις της!

Μοναδική στο είδος της η Μικρόπολις πραγματοποιήθηκε και πάλι υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, ενώ τις ειδικά σχεδιασμένες για «Μικροπολίτες» ηλικίας 2-13 ετών δράσεις της υλοποίησαν 19 φορείς με καινοτόμο εκπαιδευτικό έργο: μουσεία, πολιτιστικά και εκπαιδευτικά ιδρύματα, αλλά και γνωστές μη κυβερνητικές οργανώσεις. Η είσοδος στη Μικρόπολις για σχολεία, ΑμΕα και φορείς για το Παιδί ήταν και φέτος δωρεάν και την επισκέφτηκαν οι Δρόμοι Ζωής, ο Πρότυπος Ξενώνας Θεραπείας και Αποκατάστασης για το Κακοποιημένο και Παραμελημένο Παιδί, το SOS ΕΛΙΖΑ.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: