Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2011

Αποκάλυψη: "Από τα μέσα" στήθηκε η μεγάλη ληστεία στο αεροδρόμιο - Προσαγωή και 2 υπαλλήλλων

- Σε σπίτι στα Εξάρχεια βρέθηκε το μεγαλύτερο μέρος της λείας
- Συνολικά πέντε άτομα ανακρίνονται από την αστυνομία
- Εξετάζεται η σχέση τους με την τράπεζα, πληροφορίες ότι το ζευγάρι είναι συγγενείς γνωστού εστιάτορα

Ξετυλίγεται σιγά σιγά το κουβάρι της "περίεργης" και καλοστημένης ληστείας στο υποκατάστημα της Alpha Bank στο αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος", που είχε λεία τουλάχιστον 1,4 εκ. ευρώ.

Κατά τη διάρκεια της νύχτας είχαμε ακόμη δύο προσαγωγές στη ΓΑΔΑ, ανεβάζοντας τον αριθμό των προσαχθέντων σε πέντε, μεταξύ τους και μία γυναίκα που φέρεται να είναι η σύντροφος άλλου ατόμου που επίσης ανακρίνεται.

Στην κατοχή των δύο ατόμων που προσήχθησαν τελευταία βρέθηκαν 293.880 ευρώ.Το ποσό εικάζεται ότι προέρχεται από τη λεία της ληστείας. Στην κατοχή τους βρέθηκε επίσης και ένα πιστόλι - ρέπλικα.

Μέχρι στιγμής οι προσαγωγές όλων των παραπάνω δεν έχουν γίνει συλλήψεις, καθώς δεν έχουν συγκεντρωθεί αρκετά στοιχεία για να απαγγελθούν κατηγορίες.

Σημειώνεται ότι χθες είχαν προσαχθεί επίσης ένα ζευγάρι και ένας άνδρας αλβανικής καταγωγής, οι οποίοι ανακρίθηκαν και σύμφωνα με πληροφορίες αρνούνται οποιαδήποτε ανάμειξη.

Επίσης σε διαμέρισμα των Εξαρχείων βρέθηκε χρηματικό ποσό που θεωρείται ότι είναι το μεγαλύτερο μέρος της λείας καθώς επίσης σφαίρες και όπλα.

Σύμφωνα με πληροφορίες μεταξύ των προσαχθέντων βρίσκονται και υπάλληλοι της τράπεζας ενώ το ζευγάρι φέρονται να είναι ο γαμπρός και η κόρη γνωστού ιδιοκτήτη εστιατορίου στα Εξάρχεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: