Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

Στις 40 ημέρες η προθεσμία για την πληρωμή του τέλους ακινήτων

Σύμφωνα με την απόφαση του αναπληρωτή υπουργού οικονομικών, Παντελή Οικονόμου, προθεσμία 40 ημερών από την έκδοση... του λογαριασμού θα έχουν οι φορολογούμενοι για την πληρωμή μαζί με το λογαριασμό του ρεύματος, του ενιαίου τέλους ακινήτων.

Να αναφέρουμε ότι σύμφωνα με τα όσα προβλέπονται στην απόφαση για να επανασυνδεθεί το ρεύμα στο μέλλον θα πρέπει να προσκομίσουν στη ΔΕΗ ή σε εναλλακτικό πάροδο, βεβαίωση από την αρμόδια ΔΟΥ ότι έχουν πληρώσει το τέλος.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι τεράστια γραφειοκρατία θα αντιμετωπίσουν οι φορολογούμενοι που εξαιρούνται από το τέλος, αφού σύμφωνα με την απόφαση υποχρεούνται να πληρώσουν πρώτα το τέλος και στη συνέχεια, με μια σειρά δικαιολογητικών που θα προσκομίζουν κάθε φορά που θα έρχεται ο λογαριασμός της ΔΕΗ, θα τους επιστρέφονται τα χρήματα. Βέβαια να αναφέρουμε τέλος ότι από τη διαδικασία της πληρωμής εξαιρούνται όσοι απέστειλαν SMS μέχρι τις 2 Οκτωβρίου, στους οποίους αφού απαντήσει το υπουργείο Οικονομικών μέσω SMS, θα πρέπει να υποβάλουν και αυτοί με τη σειρά τους τα δικαιολογητικά.
www.greekfinanceforum.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: