Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

Πάνω από 400.000 οι ζημιές από τα επεισόδια στο κέντρο

Έσπασαν, έκαψαν και κατέστρεψαν ότι έβρισκαν στο διάβα τους. Το αποτέλεσμα ήταν να αλλάξει μέσα σε λίγες μόνο ώρες η εικόνα του κέντρου της πόλης και να μοιάζει με βομβαρδισμένο τοπίο.

Οι ζημιές για τους ανθρώπους που είδαν τα μαγαζιά τους να βεβηλώνονται είναι ανυπολόγιστες γιατί για τον καθένα προσωπικά, η επιχείρησή του είναι και όλη του η περιουσία.

Ωστόσο, μετά από καταγραφή που έκανε το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, μετά τα πρόσφατα επεισόδια, διαπίστωσε ότι οι ζημιές μόνο στις επιχειρήσεις και τις τράπεζες ξεπερνούν τις 400.000 ευρώ!

 Ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ, με επιστολή του προς τον υπουργό Οικονομικών, Ευάγγελο Βενιζέλο γνωστοποίησε ότι έγινε η καταγραφή των ζημιών με ειδικά συνεργεία και διαπίστωσε ότι τουλάχιστον 62 επιχειρήσεις, έχουν υποστεί ζημιές στις κτιριακές τους εγκαταστάσεις. Σε ορισμένες σημειώθηκαν και κλοπές εμπορευμάτων.

Επίσης,  ζήτησε να αποδωθούν αποζημιώσεις στους επιχειρηματίες καθώς σε μία τόσο “τραγική οικονομική κατάσταση” που βιώνει η αγορά είναι δύσκολο να ορθοποδήσουν μόνοι τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: