Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011

Επιχειρηματίας στο Ρέθυμνο πήγαινε για τα πολλά έχασε τις... 50.000 ευρώ!

Μία περίεργη υπόθεση προσπαθεί να διαλευκάνει η αστυνομία του Ρεθύμνου σε συνεργασία με την αστυνομία της Αθήνας. Ένας 38χρονος επιχειρηματίας από το Ρέθυμνο κατήγγειλε ότι δύο νεαροί άντρες κατάφεραν να κλέψουν το ποσό των 50 χιλιάδων ευρώ από το σπίτι του.

Συγκεκριμένα, όπως κατήγγειλε ο επιχειρηματίας στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρεθύμνου, ο 27χρονος από την Νιγηρία και ο 26χρονος συνεργός του από το Καμερούν είχαν κατέβει στο Ρέθυμνο από την Αθήνα προκειμένου να συνεργαστούν με τον 38χρονο, αφού ο ένας τουλάχιστον από αυτούς είναι DJ.
Στο σπίτι του επιχειρηματία υπήρχαν 50.000 ευρώ, τα οποία, όπως ισχυρίζεται ο ίδιος, ήταν μοιρασμένα σε χαρτονομίσματα των 100 ευρώ και τα οποία είχε φροντίσει να «σημαδέψει» τρυπώντας τα με καρφίτσες. Χωρίς όμως να το καταλάβει, τα χρήματα εξαφανίστηκαν από το σπίτι του και έτσι οδηγήθηκε έως την πόρτα της αστυνομίας για να καταγγείλει το γεγονός.

Οι αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρεθύμνου κατάφεραν να εντοπίσουν τα ίχνη των δύο νεαρών και να τα διαβιβάσουν στους συνάδελφους τους στην Αθήνα προκειμένου να τους εντοπίσουν και να τους συλλάβουν.

Ωστόσο, όπως προέκυψε από την προανάκριση, οι δύο νεαροί φέρεται να είχαν «υποσχεθεί» στον επιχειρηματία ότι θα του πολλαπλασίαζαν τα 50 χιλιάδες ευρώ, φτιάχνοντας πλαστά χαρτονομίσματα των 100 ευρώ με μία παράξενη μέθοδο. Οι δύο νεαροί τοποθέτησαν σε ένα κουτί τα χαρτονομίσματα και ανάμεσα τους απλά χαρτιά και υποστήριξαν ότι με την προσθήκη κάποιων χημικών και χρωστικών ουσιών, θα μπορούσαν να δημιουργήσουν πλαστά χαρτονομίσματα! Μάλιστα, είπαν στον Ρεθυμνιώτη να μην ανοίξει το κουτί πριν περάσουν 24 ώρες. Αυτή η διαδικασία έγινε στο σπίτι του επιχειρηματία, τον οποίο οι δύο νεαροί παρακολούθησαν και όταν αυτός έφυγε, μπήκαν μέσα, απέσπασαν τα 50 χιλιάδες ευρώ και έγιναν καπνός…

Οι δύο νεαροί συνελήφθησαν τα ξημερώματα του Σαββάτου και κατηγορούνται για απόπειρα απάτης και πλαστογραφία, καθώς και για κατοχή ναρκωτικών ουσιών, αφού πάνω τους είχαν ναρκωτικά χάπια. Επίσης, δικογραφία για απόπειρα απάτης σχηματίστηκε και σε βάρος του Ρεθυμνιώτη.

Πηγή: goodnet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: