Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

Τι αποκάλυψε η ιατροδικαστική εξέταση για τον θάνατο του 53χρονου οικοδόμου

Αποκαλυπτικά είναι τα μακροσκοπικά ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης που έγινε στη σορό του 53χρονου Δημήτρη Κοτζαρίδη. Δείχνουν πως ο άνθρωπος έφυγε από οξύ ισχαιμικό επεισόδιο και πως δεν έπασχε από καρδιά στο παρελθόν. Βέβαια όλοι αναμένουν με ενδιαφέρον τα αποτελέσματα της τοξικολογικής εξέτασης για να μάθουμε εάν ο άτυχος διαδηλωτής εισεπνευσε χημικά ή όχι.

Οπως δήλωσε στο Νewsit o ιατροδικαστής Φίλιππος Κουτσάφτης "μακροσκοπικά, δηλαδή με τα μάτια μας βρήκαμε πρόσφατες ισχαιμικές μυοκαρδιακές αλλοιώσεις, δηλαδή από την καρδιά ο άνθρωπος έφυγε. Αλλά εργαστηρικά θα εξετάσουμε εάν είναι τοξικής αιτιολογίας ή εάν τα αίτια είναι παθολογικά. Σε περίπου 10 με 15 μέρες θα έχουμε τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων".

Να σημειωθεί πως μαζί με τον ιατροδικαστή Φίλιππο Κουτσάφτη εργάζεται και ο τεχνικός σύμβουλος Συμεών Μεσογείτης τον οποιο διόρισε η οικογένεια του 53χρονου.

Ανέφερε σε δήλωσή του: "Αξίζει να σημειωθεί ότι μακροσκοπικά, η καρδιά αυτού του ανθρώπου δεν έφερε κάποια παλιά ισχαιμία ή κάποιο παλιό έμφραγμα. Τουλάχιστον με αυτό που μπορέσαμε να δούμε μακροσκοπικά. Θα ακολουθήσει το ιστολογικό και τα τοξικολογικά για να έχουμε μια πλήρη διερεύνηση της κατάστασης και της αιτίας θανάτου".

Στις καταγγελίες ότι ο άτυχος οικοδόμος αισθάνθηκε δυσφορία μετά από ρίψη χημικών από τις δυνάμεις των ΜΑΤ η αστυνομία απαντά από χτες ότι μέχρι εκείνη την ώρα δεν είχε γίνει χρήση χημικών ή δακρυγόνων στο σημείο των συμπλοκών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: