Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2011

Στα ίχνη των ληστών της Alpha Βank του αεροδρομίου

Πολύ κοντά στην εξιχνίαση της υπόθεσης της ληστείας που έγινε στις 2 Οκτώβρη στο Ελ. Βενιζέλος, βρίσκονται οι αστυνομικές Αρχές.

Οι τρεις προσαγωγές στις οποίες προχώρησαν σήμερα οι άνδρες της αστυνομίας φαίνεται πως είχαν αποτέλεσμα, αφού σύμφωνα με πληροφορίες ο ένας από τους προσαχθέντες φέρεται να είναι ο δράστης, ο οποίος φορώντας στολή εργάτη τεχνικής εταιρίας, κατάφερε να μπει στο υποκατάστημα της Alpha Βank που στεγάζεται στο αεροδρόμιο και να «σηκώσει» ένα εκατομμύριο ευρώ.

Όμως ο δράστης, αν και αποδείχθηκε πανέξυπνος, ήταν και λίγο επιπόλαιος. Πρώτον δεν υπολόγισε τις κάμερες ασφαλείας και δεύτερον δεν σκέφτηκε πως ίσως αναγνωριζόταν η φωνή του από το τηλεφώνημα που είχε κάνει ώστε να ειδοποιήσει πως το πρωί του προηγούμενου Σαββάτου θα πήγαινε στο υποκατάστημα ένας τεχνικός.

Σε ανακοίνωση της Αστυνομίας , λίγο μετα τα μεσάνυχτα, αναφέρονται τα εξής:

"Προσήχθησαν στη Δ/νση Ασφάλειας Αττικής 2 άνδρες και 1 γυναίκα, εξεταζόμενοι ως ύποπτοι για τη ληστεία που διαπράχθηκε την 2-10-2011 σε υποκατάστημα τράπεζας στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος. Από τη συνεχιζόμενη αστυνομική έρευνα στην περιοχή των Εξαρχείων έχουν μέχρι στιγμής βρεθεί στην κατοχή τους: 2 πιστόλια, ηλεκτρικός εκκενωτής, 802 φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων, αλεξίσφαιρο γιλέκο, 50 δεσμοταινίες τράπεζας, 739.530 ευρώ, 8.990 λίρες Αγγλίας, 31.000 $ ΗΠΑ, 16.000 ευρώ περίπου, διάφορες ηλεκτρονικές συσκευές και συσκευές κινητής τηλεφωνίας, κλπ. Οι έρευνες συνεχίζονται".

Δεν υπάρχουν σχόλια: