Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2011

BINTEO: Άρης-Skoda Ξάνθη 0-0

Iσόπαλο χωρίς τέρματα (0-0) έληξε το ματς του Άρη με την Skoda Ξάνθη στο "Κλεάνθης Βικελίδης" για την 5η αγωνιστική της Super League. Ο Άρης για τρίτο ματς στο πρωτάθλημα, έμεινε χωρίς νίκη και έδειξε πως θέλει πολύ δουλειά κυρίως στον επιθετικό τομέα. Από την άλλη η Skoda Ξάνθη που ήταν καλύτερη στο δεύτερο ημίχρονο έφτασε στους 4 βαθμούς.


Ο Άρης ξεκίνησε δυνατά το παιχνίδι και είχε την υπεροχή στο πρώτο εικοσάλεπτο, αλλά δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που είχε. Από την άλλη, η Skoda Ξάνθη ισορρόπησε το ματς στην συνέχεια και έγινε απειλητική στις αντεπιθέσεις της.


Στο δεύτερο ημίχρονο οι ρόλοι αντιστράφηκαν, με την Skoda Ξάνθη να είναι καλύτερη και να έχει τις ευκαιρίας για να πάρει τη νίκη, αλλά ο Βελλίδης είπε "όχι" σε αρκετές περιπτώσεις. Από την άλλη ο Άρης, ήταν κακός επιθετικά και χωρίς λύσεις.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: