Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

Πύργος:''Καμπάνα'' σε ηλικιωμένη για... τηλεοπτικό ψέμα σε εκπομπή του Μικρούτσικου!

Κατηγορούσε τη νύφη της, ότι έδερνε τον εγγονό της - Στο δικαστήριο αποδείχθηκε ότι η καταγγελία ήταν ψευδής...

''Καμπάνα" 4 μηνών με τριετή αναστολή έπεσε από το Εφετείο Πατρών σε 70χρονη από τον Πύργο η οποία είχε καταγγείλλει στην εκπομπή του Ανδρέα Μικρούτσικου ότι η νύφη της χτυπούσε τον εγγονό της.

Στο δικαστήριο αποδείχθηκε ότι η καταγγελία ήταν ψευδής. Η ηλικιωμένη είχε βγει στην εκπομπή του Alpha "αυτό που θέλουν οι γυναίκες" ενώ μήνυση σε βάρος της είχαν υποβάλει τόσο η νύφη της... όσο και ο γιος της.

Το ανδρόγυνο έμενε μαζί με τη γυναίκα και στη συνέχεια αναγκάστηκε να φύγει από το σπίτι εξαιτίας της συμπεριφοράς της. Σύμφωνα με το dete.gr, ο τηλεοπτικός σταθμός εκλήθη να καταβάλλει αποζημίωση 100.000 ευρώ στην οικογένεια, ενώ η 70χρονη να πληρώσει 15.000 ευρώ στη νύφη και τον γιο της για τη ζημιά που προκάλεσαν οι δημόσιες καταγγελίες της.

Η γυναίκα είχε εμφανιστεί στην εκπομπή στις 17 Ιουνίου του 2005 και έλεγε πως "το παιδί έβγαλε φουσκάλες από το ξύλο" και ότι "η νύφη της το έδερνε από 10 μηνών".

Μάλιστα όταν την ρώτησε η Εισαγγελέας "για ποιον λόγο δεν κατέφυγε τότε στις αρμόδιες αρχές και πήγε... στον Μικρούτσικο"... δεν μπόρεσε να απαντήσει!

Δεν υπάρχουν σχόλια: