Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011

Ν. Ευαγγελάτος: Όλο το παρασκήνιο για την επιστροφή του στο κεντρικό δελτίο!

Μετά την επιστροφή του στο ραδιόφωνο με καθημερινή εκπομπή στο FLASH 96, ένα θρίλερ είναι σε εξέλιξη κι έχει να κάνει αυτή τη φορά με την τηλεόραση: Θα αναλάβει ο Νίκος Ευαγγελάτος το κεντρικό δελτίο ειδήσεων ξανά;

Η εμφάνισή του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR την Τετάρτη, σύμφωνα με την "Espresso" της Κυριακής, φούντωσε ακόμη περισσότερο τα σενάρια που θέλουν το γνωστό δημοσιογράφο να αναλαμβάνει την παρουσίασή του! Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι την ώρα που μίλησε για το "κούρεμα" ο δημοσιογράφος, η τηλεθέαση εκτοξεύτηκε στα ύψη!

Ωστόσο παρά την έντονη πίεση, ο Ευαγγελάτος έχει στραμμένο το βλέμμα του αλλού. Ο ίδιος έγραψε, μάλιστα, προ ημερών στο προσωπικό του blog: «Όταν πριν από σχεδόν δύο χρόνια σταμάτησε η συνεργασία μου με τον ΑΝΤ1 πήρα την απόφαση να ασχοληθώ με το internet. Θα σκεφτώ την τηλεόραση μόνο σε σχέση με όσα κάνω στο διαδίκτυο, ενώ το ραδιόφωνο είναι κάτι που θα ήθελα να κάνω πιο άμεσα. Αποφάσισα λοιπόν να δεχθώ την πρόταση ενός ιστορικού και έγκυρου ακόμη και στις πιο δύσκολες εποχές σταθμού, του FLASH, γιατί βρίσκεται σε φάση ανασυγκρότησης και καλύπτει τις ανάγκες μου...»
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: