Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Δευτέρα, 31 Οκτωβρίου 2011

Πάτρα: Δεν άφησαν υπάλληλο της ΔΕΗ να κόψει το ρεύμα σε κατάστημα

Τις αντιδράσεις πολιτών συνάντησαν στην Πάτρα ένας εργαζόμενος της ΔΕΗ όταν πήγε να κόψει το ηλεκτρικό ρεύμα και ένας υπάλληλος ιδιωτικού συνεργείου, όταν πήγαν να κάνουν καταμέτρηση των μονάδων κατανάλωσης ρεύματος.

Ειδικότερα, σύμφωνα με συνδικαλιστές, όταν εργαζόμενος της ΔΕΗ πήγε σε καφενείο που βρίσκεται σε συνοικία της Πάτρας για να κόψει το ρεύμα, ο ιδιοκτήτης και κάποιοι θαμώνες δεν τον άφησαν. Όπως ανέφερε ο ίδιος ο εργαζόμενος, δεν του ασκήθηκε βία.

Στην άλλη περίπτωση ο υπάλληλος συνεργείου καταμέτρησης μονάδων ρεύματος, έμεινε κλειδωμένος για περίπου μισή ώρα σε χώρο πολυκατοικίας, όπου βρίσκονται τα ρολόγια της ΔΕΗ. Όπως ανέφερε ο υπάλληλος, μέσα στον χώρο τον κλείδωσε ένοικος της πολυκατοικίας.

Στο μεταξύ, σύμφωνα πάντα με συνδικαλιστές της ΔΕΗ, έχουν καταγραφεί περιπτώσεις σε πολυκατοικίες, όπου έχουν αποκλειστεί οι χώροι στους οποίους βρίσκονται οι καταμετρητές της ΔΕΗ, με αποτέλεσμα να μην είναι εφικτή η καταμέτρηση των μονάδων κατανάλωσης ρεύματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: