Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

Εμπρηστικές επιθέσεις τα ξημερώματα στην Αθήνα

Άγνωστοι πυρπόλησαν τυπογραφείο στις 5 τα ξημερώματα, στα Κάτω Πατήσια, ενώ άλλες δυο εμπρηστικές επιθέσεις σε αυτοκίνητα, σημειώθηκαν στον Κολωνό και στην Αγία Βαρβάρα.

Στην πρώτη περίπτωση άγνωστοι έσπασαν το τζάμι του ισογείου με μεταξοτυπίες, στην οδό Πανταζίδου 1-3 και έριξαν στο εσωτερικό του φωτοβολίδα, με αποτέλεσμα να εκδηλωθεί πυρκαγιά και να προκληθούν σοβαρές υλικές ζημιές. Η πυρκαγιά σβήστηκε από την Π.Υ., από την οποία διενεργείται προανάκριση.

Στις 04.38 στην Αθήνα, οδός Δράκοντος 3, στον Κολωνό, άγνωστοι περιέλουσαν με βενζίνη και έβαλαν φωτιά σε σταθμευμένο όχημα, με αποτέλεσμα την ολοσχερή καταστροφή του.

Με τον ίδιο τρόπο, στις 05.10 στην Αγ. Βαρβάρα, στη συμβολή των οδών Υψηλάντου και Πύργου, πυρπόλησαν ΙΧ αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα να προκληθούν μικρές υλικές ζημίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: