Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

Δεμένα μέχρι την Κυριακή τα πλοία

Νέα 48ωρη πανελλαδική απεργία κήρυξε η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία και τα πλοία δε θα πραγματοποιούν δρομολόγια ως τις 06:00 το πρωί της Κυριακής.

Με μυστική ψηφοφορία που έγινε την Πέμπτη, η διοίκηση της ΠΝΟ αποφάσισε «τη συνέχιση της απεργίας με 48ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων από την Παρασκευή 21-10-2011 και ώρα 06.00 μέχρι την Κυριακή 23-10-2011 και ώρα 06.00», γιατί θεωρεί πως «δεν υπήρξε η παραμικρή αντίδραση από την Κυβέρνηση για την ικανοποίηση των δ αιτημάτων της Ομοσπονδίας».

«Η ΠΝΟ δεν αγνοεί το γεγονός ότι οι φίλοι επιβάτες υφίστανται ταλαιπωρία, πλην όμως, έχει τη βεβαιότητα ότι οι τελευταίοι αντιλαμβάνονται και κατανοούν πλήρως τα αιτήματα των Ελλήνων ναυτεργατών και τους λόγους,
που τους οδήγησαν στην κάθοδο σε απεργία, η αποκλειστική ευθύνη της οποίας βαρύνει την Κυβέρνηση και μόνο για την έλλειψη ευαισθητοποίησης της και την σαφή βούλησή της να ποδοπατήσει εργατικές κατακτήσεις», καταλήγει η ανακοίνωση της ΠΝΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: