Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011

Μαζέψτε τα σκουπίδια του συνδικαλισμού: ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ και ΔΕΝ δουλεύουν οι υπάλληλοι των Δήμων!!!

Η απεργία είναι αναφαίρετο δικαίωμα κάθε εργαζόμενου. Αρκεί να προκηρυχθεί. Και αυτό είναι το... μεγάλο κόλπο με τα σκουπίδια.

Όπως καταγγέλει στο Νewsit o Δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης απεργία από τους εργαζομένους στους Δήμους, δεν έχει κηρυχθεί! Υπάρχουν κινητοποιήσεις, με τη μορφή καταλήψεων σε δημοτικά γκαράζ και ΧΥΤΑ.

Χαρακτηριστικά δήλωσε "συμμερίζομαι απόλυτα τα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων, συμμερίζομαι απόλυτα την κατάσταση που έχουν περιέλθει οι εργαζόμενοι στους ΟΤΑ που είναι αποπνικτική οικονομικά, οι άνθρωποι με μισθούς και μεροκάματα πείνας προσπαθούν να ζήσουν τις οικογένειες τους. Αυτό όμως που δε συμμερίζομαι είναι να έρχονται να χτυπάνε κάρτα, να μη βγαίνουν για εργασία και να πληρώνονται τη στιγμή που δεν εργάζονται. Αυτή την περίοδο που δε μαζεύουν σκουπίδι, μπαινουν μέσα στο Δήμο, χτυπάνε κάρτα και απαιτούν να πληρωθούν εργασία που δεν έχουν κάνει. Αυτό θεωρώ ότι αδικεί και αυτούς αλλά κυρίως ολους τους Έλληνες που πληρώνουν μέσα από τη ΔΕΗ ανταποδοτικά τέλη και τελικά δεν τους μαζεύουν τα σκουπίδια. Αυτοί οι άνθρωποι τι φταίνε;"

-Ραντεβού Καστανίδη στις 8 με την ΠΟΕ ΟΤΑ. Δήμαρχοι αποκαλύπτουν στο Νewsit πως οι εργαζόμενοι χτυπάνε κάρτα κανονικά αλλά δεν εργάζονται. "Δεν προκαλούμε την κοινωνία" απαντά προκλητικά στο Newsit o πρόεδρος των εργαζομένων στην Αυτοδιοίκηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: