Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2011

Και τώρα η Γεωργία - "Χ" και... φύγαμε για τελικά

Η μεγάλη νίκη επί της Κροατίας με 2-0 στέλνει ουσιαστικά την Εθνική ομάδα στα γήπεδα της Πολωνίας και της Ουκρανίας. Απαραίτητη προϋπόθεση ο βαθμός της ισοπαλίας στο ματς της τελευταίας αγωνιστικής κόντρα στην αδιάφορη Γεωργία του Τιμούρ Κετσπάγια. Χωρίς Τοροσίδη, Αβραάμ Παπαδόπουλο, Ζαραδούκα και Σαμαρά στην Τιφλίδα.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα πέτυχε τη νίκη που ήθελε και πλέον χρειάζεται μόλις ένα βαθμό για να εξασφαλίσει τη συμμετοχή του σε τρίτη συνεχόμενη τελική φάση Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Ο Φερνάντο Σάντος αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα ενόψει του κρίσιμου αγώνα της Τρίτης αφού ο Βασίλης Τοροσίδης τραυματίστηκε και χάνει τον αγώνα, ενώ κάρτες συμπλήρωσαν οι Ζαραδούκας, Σαμαράς και Αβραάμ Παπαδόπουλος.

Ο Πορτογάλος αναμένεται να καλέσει 3-4 παίκτες για να αντικαταστήσεις αυτούς που δεν μπορούν να παίξουν κόντρα στη Γεωργία.

Σε περίπτωση που η Εθνική δεν πάρει τουλάχιστον την ισοπαλία τότε θα προκριθεί ως πρώτη αν η Κροατία δεν καταφέρει να νικήσει την Λετονία, αλλιώς θα υποχρεωθεί να δώσει αγώνες μπαράζ για να διεκδικήσει το εισιτήριο για την τελική φάση του Euro 2012.

H βαθμολογία του ομίλου

1. Ελλάδα 21
2. Κροατία 19
3. Ισραήλ 13
4. Λετονία 11
5. Γεωργία 10
6. Μάλτα 1

Τελευταία αγωνιστική - Τρίτη 11 Οκτωβρίου

Γεωργία - Ελλάδα
Κροατία - Λετονία
Μάλτα - Ισραήλ

Δεν υπάρχουν σχόλια: