Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

Την ΤΡΙΤΗ: Απεργίες και στάσεις στις συγκοινωνίες

Greek: Η παρούσα απεικονίζει λεωφορείο του ΟΑΣ...Image via WikipediaAκινητοποιημένα θα μείνουν για 24 ώρες μετρό, τραμ λεωφορεία και τρόλεϊ ενώ στάση εργασίας θα κάνουν οι εργαζόμενοι στον Ηλεκτρικό από τις 12:00 έως τις 16:00.

Με πολλά προβλήματα θα γίνουν αύριο Τρίτη οι μετακινήσεις του επιβατικού κοινού λόγω της νέας απεργιακής κινητοποιήσεις των εργαζομένων.

Συγκεκριμένα, ακινητοποιημένα θα μείνουν για 24 ώρες μετρό, τραμ, λεωφορεία και τρόλεϊ, ενώ στάση εργασίας θα κάνουν οι εργαζόμενοι στον Ηλεκτρικό από τις 12:00 έως τις 16:00. Ο Προαστιακός σιδηρόδρομος πάντως θα κινείται κανονικά.

Την Τετάρτη απεργούν οι εργαζόμενοι στα ΚΤΕΛ ωστόσο, σύμφωνα με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Αυτοκινητιστών Υπεραστικών Συγκοινωνιών, τα δρομολόγια θα εκτελεστούν κανονικά.

«Είναι αδιανόητο εν μέσω οικονομικής κρίσης, που συντελούνται κοσμογονικές αλλαγές στη χώρα μας και θυσίες από τον ελληνικό λαό, να απαιτεί η Ομοσπονδία Συνδικάτων Μεταφορών Ελλάδος (ΟΣΜΕ) αυξήσεις στους μισθούς του προσωπικού των ΚΤΕΛ», αναφέρεται σε σχτική ανακοίνωση.

Οι αυτοκινητιστές υποστηρίζουν ακόμη ότι το προσωπικό των ΚΤΕΛ «εξακολουθεί να αμείβεται κανονικά, χωρίς περικοπές, τη στιγμή που οι συνάδελφοί τους στον δημόσιο τομέα έχουν υποστεί σημαντικές μειώσεις μισθών και επιδομάτων».

Στο νέο κύκλο των κινητοποιήσεων αναμένεται να μπουν σύντομα οι ιδιοκτήτες των ταξί και των φορτηγών - βυτιοφόρων Δημόσιας Χρήσης.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: