Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011

Πρεμιέρα Χούτου στη... Β' Βοιωτίας!

Η σημερινή μέρα είναι ξεχωριστή για το Κυριάκι, ένα όμορφο χωριό του νομού Βοιωτίας χτισμένο στις δυτικές πλαγιές του Ελικώνα σε υψόμετρο 780 μέτρων. Οι 2.000 κάτοικοί του, που αγαπούν παθολογικά τον τόπο τους και καμαρώνουν για την καταγωγή τους επιμένοντας να μιλούν ακόμη την αρβανίτιτη διάλεκτο, θα έχουν από σήμερα έναν επιπλέον λόγο για να υπερηφανεύονται.

Στο γήπεδο του χωριού τους, το οποίο διαθέτει φυσικό χλοοτάπητα, θα δουν από κοντά ένα από τα πολύ μεγάλα ονόματα του ελληνικού ποδοσφαίρου μετά την απόφασή του να επιλέξει στη δύση της καριέρας του να φορέσει τη φανέλα του ΠΑΟ Κυριακίου, της ομάδας που αντιπροσωπεύει το χωριό σε ολόκληρο τον νομό Βοιωτίας. Εναν παίκτη, ο οποίος απέκτησε το παρατσούκλι «Πόρσε» κατά τη διάρκεια της ποδοσφαιρικής σταδιοδρομίας του, αλλά αποφάσισε σε ηλικία 32 ετών να αποσυρθεί επαγγελματικά.
Στις 11.00 το πρωί το γήπεδο Κυριακίου άνοιξε τις πύλες του και υποδέχτηκε τον Λάμπρο Χούτο!

ΝΤΕΜΠΟΥΤΟ ΣΕ ΝΤΕΡΜΠΙ
Ο Λάμπρος Χούτος φόρεσε για πρώτη φορά τη φανέλα του Παναθηναϊκού Κυριακίου στο ντέρμπι με το χωριό Κόκκινο για την 4η αγωνιστική της Β’ Κατηγορίας Βοιωτίας. Οι δύο ομάδες έχουν από τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια και η σημερινή αναμέτρησή τους έχει αποκτήσει δικαιολογημένα ξεχωριστή σημασία λόγω της παρουσίας του Λάμπρου Χούτου, ο οποίος απουσίασε τις πρώτες αγωνιστικές λόγω υποχρεώσεών του στο εξωτερικό.

Φίλαθλοι από το Κυριάκι και τα γύρω χωριά αναμένεται να πάνε στο γήπεδο μόνο και μόνο για να δουν από κοντά έναν ποδοσφαιριστή που έχει πάρει τέσσερα πρωταθλήματα με τον Ολυμπιακό, ένα Κύπελλο Ιταλίας με την Ιντερ και έχει αγωνιστεί σε ομάδες όπως η Ρόμα, η Αταλάντα, η Ρετζίνα, η Μαγιόρκα, ο Πανιώνιος και ο ΠΑΟΚ.

Οσο και να θέλουν να το πιστέψουν, ίσως και να μην μπορούν, όμως είναι πραγματικότητα: Ο Λάμπρος Χούτος θα ηγηθεί της προσπάθειας του ΠΑΟ Κυριακίου για νίκη στο ντέρμπι με το Κόκκινο!
espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια: