Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011

Γνωστός παρουσιαστής στο στόχαστρο της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος

Δικογραφία από την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έχει σχηματιστεί εις βάρος πασίγνωστου παρουσιαστή, που έχει περάσει από όλα τα μεγάλα κανάλια, καθώς κατηγορείται για διαδικτυακή απάτη.

H ΕΛΑΣ, μετά από καταγγελία της πρεσβείας του Κατάρ στην Αθήνα, σχημάτισε δικογραφία σε βάρος 30χρονου, για παραπλανητική διαφήμιση μέσω ιστοσελίδας που διατηρούσε.

Η πρεσβεία του Κατάρ κατήγγειλε στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ότι άγνωστος λειτουργεί ιστοσελίδα, χρησιμοποιώντας τα επίσημα εμβλήματα και τη σημαία της χώρας και διαφημίζει ψευδώς ότι αναζητούνται οικήματα και οικόπεδα στην Ελλάδα, για αγορά από Καταριανούς επενδυτές.

Ο διαχειριστής της ιστοσελίδας προέτρεπε τους ενδιαφερομένους να προκαταβάλουν το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ για διαδικαστικά έξοδα και να αποστείλουν το τοπογραφικό διάγραμμα του ακινήτου μέσω εταιρείας ταχυμεταφορών.

Η ιστοσελίδα εντοπίστηκε μετά από ψηφιακή έρευνα και σε έρευνα που έγινε στην εταιρεία του 30χρονου ιδιοκτήτη της βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένας σκληρός, έντυπο διαφημιστικό υλικό της ιστοσελίδας και αποδείξεις από εταιρείες μεταφορών.

Η δικογραφία θα αποσταλεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, ενώ ο 30χρονος δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου.
Δείτε το video:











Δεν υπάρχουν σχόλια: