Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011

Θεσσαλονίκη: Η χειροβομβίδα, ο Κούρδος και τα μυστικά της Ντεβ Σολ

Ισως ο στόχος του 32χρονου μέλους της κουρδικής οργάνωσης «Ντεβ Σολ», ο οποίος σκοτώθηκε το βράδυ της Τρίτης στη Θεσσσαλονίκη όταν εξερράγη μια χειροβομβίδα στο σπίτι-οπλοστάσιο όπου διέμενε, να ήταν οι φυλακές Διαβατών ή το Τουρκικό Προξενείο στη συμπρωτεύουσα.

Αλλά μπορεί να ήταν και η μεταφορά όπλων σε συντρόφους του στην Τουρκία ή σε άλλη χώρα στο εξωτερικό και ο 32χρονος να ήταν απλώς ένας μεσάζων.
Τα σενάρια είναι όλα ανοιχτά και οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. που ασχολούνται με την υπόθεση προσπαθούν να βρουν την απάντηση.
Η φονική έκρηξη, που έφερε στο φως την υπόθεση σημειώθηκε στις 11 το βράδυ της Τρίτης, σε υπόγειο διαμέρισμα της οδού Υψηλάντου 27 στη Θεσσαλονίκη, με αποτέλεσμα τον θάνατο του 32χρονου Κούρδου ενοίκου του, ο οποίος όπως διαπιστώθηκε ήταν μέλος της συγκεκριμένης οργάνωσης, η οποία έχει μετονομασθεί σήμερα σε «Μέτωπο Επαναστατικού Λαϊκού Απελευθερωτικού Κόμματος» (DΗΚΡ-C).
Στο διαμέρισμα βρέθηκαν ένας αντιαρματικός εκτοξευτής τύπου low, νάρκες, χειροβομβίδες, καλάσνικοφ, όπλο μάρκας «Scorpion», εκρηκτικές ύλες κ.ά.

Η ΣΥΝΧΕΙΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: