Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

Δεν θα πληρώνονται όσοι απεργούν και μετέχουν σε καταλήψεις σε ΟΤΑ

Ο Χάρης Καστανίδης στην ΚομοτηνήImage by PIAZZA del POPOLO via FlickrΤην παρέμβαση της αστυνομίας για τη λειτουργία των ΧΥΤΑ, καθώς και την αποκομιδή των σκουπιδιών από ιδιώτες ζήτησε ο υπουργός Εσωτερικών

Κάλεσμα σε όλους τους δημάρχους να αξιοποιήσουν τις ιδιωτικές εταιρείες για την αποκομιδή των σκουπιδιών απηύθυνε ο υπουργός Εσωτερικών, Χάρης Καστανίδης, ενώ ζήτησε τη συνδρομή της ΕΛΑΣ για να ανοίξουν οι ΧΥΤΑ Φυλής και Μαυροράχης.

Σε μια επεισοδιακή συνέντευξη Τύπου, ο κ. Καστανίδης προειδοποίησε ότι αν δεν ομαλοποιηθεί η κατάσταση, η κυβέρνηση θα εξετάσει τη συνολική αλλαγή του εργασιακού πλαισίου των εργαζομένων στην καθαριότητα, ενώ ανήγγειλε την απόφαση της κυβέρνησης για διακοπή της μισθοδοσίας σε όλους τους εργαζόμενους των ΟΤΑ που συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: