Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011

Πάτρα: Αστυνομικός χαστούκισε γυναίκα αστυνομικό στη μέση του δρόμου!

Δημόσιο θέαμα έγιναν οι δύο αστυνομικοί που άρχισαν να τσακώνονται σε κεντρικό δρόμο της πόλης...

Άγνωστο για ποια αφορμή, ο αστυνομικός χαστούκισε γυναίκα συνάδελφό του και μάλιστα... κοντά στο Γ΄ Αστυνομικό Τμήμα της Πάτρας, στην οδό Γούναρη!

Πληροφορίες αναφέρουν πως πρόκειται για ζευγάρι ένστολων που, προφανώς, είχε τσακωθεί! Εκείνος... τρελαμένος με την όμορφη αστυνομικό, έντονα εκνευρισμένος από τον τσακωμό τους, αποφάσισε σύμφωνα με το dete.gr, να... δράσει!

Mόλις την συνάντησε, πριν από μερικές μέρες... τα αίματα άναψαν ακόμη περισσότερο! Η γυναίκα μετά το επεισόδιο που συνέβη σε δημόσιο χώρο, προφανώς αισθάνθηκε ντροπή και ανέφερε τα πάντα στον προϊστάμενό της. Μπορεί ο καρδιοχτυπημένος αστυνομικός να είχε φροντίσει να «εξαφανισθεί» (μετά το χαστούκι και το γενικότερο επεισόδιο) αλλά τον εντόπισαν την επόμενη μέρα.

Ο αστυνομικός προσήχθη (όχι με χειροπέδες) στο αρμόδιο αστυνομικό τμήμα, έδωσε κατάθεση, αλλά τελικά αφέθηκε ελεύθερος. Αξιωματικοί της Διεύθυνσης προτίμησαν να λύσουν το θέμα «εσωτερικά», να αποφύγουν το θόρυβο, όχι μόνο για το κύρος της αστυνομίας, αλλά και για να μην θιγούν πρόσωπα και καταστάσεις και υπάρξουν μέχρι και οικογενειακά προβλήματα.

Έτσι, περιορίστηκαν στο να «συνετίσουν» τον ερωτευμένο αστυνομικό και να του κάνουν οξύτατες παρατηρήσεις σε σχέση με την αδικαιολόγητη συμπεριφορά του σε βάρος μίας ένστολης, έστω και αν διατηρούσε σχέση μαζί της.

Το συμβάν, όμως, έγινε μπροστά στα μάτια και άλλων, ενώ υπήρχε και νεαρός αυτόπτης μάρτυρας, ο οποίος εκλήθη να καταθέσει! Όσο για την αστυνομικό; Από εκείνη την ημέρα έχει υποστεί σοκ, ενώ δηλώνει φοβισμένη για την εξέλιξη που τυχόν μπορεί να έχει η συγκεκριμένη ιστορία και ο έρωτάς της με το συνάδελφό της.

Δεν υπάρχουν σχόλια: