Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

Θήβα: Με λοστούς και βαριοπούλες άδειασαν βιτρίνα κοσμηματοπωλείου

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η Αστυνομία για τους 5 θρασύτατους κακοποιούς που φορώντας κουκούλες και κρατώντας καλάσνικοφ έσπειραν τον τρόμο στο κέντρο της Θήβας.
Σε ένα από τα κεντρικότερα σημεία της πόλης και συγκεκριμένα στην οδό Πινδάρου που είναι και πιάτσα ταξί, λίγο πριν τις 5.00 τα ξημερώματα, έξω από κοσμηματοπωλείο σταμάτησε ένα σκούρο αυτοκίνητο station wagon. Βγήκαν από μέσα 5 κουκουλοφόροι.

Σύμφωνα με το LamiaReport, οι δυο κρατούσαν καλάσνικοφ, ο ένας λοστό και οι άλλοι δυο βαριοπούλες.
Έδρασαν αστραπιαία. Έσπασαν τα ρολά του κοσμηματοπωλείου με το λοστό και στη συνέχεια τη βιτρίνα με τις βαριοπούλες. Άρπαξαν ό,τι υπήρχε στη βιτρίνα, μπήκαν στο αυτοκίνητο και εξαφανίστηκαν.

Ο συναγερμός που χτυπούσε δεν τους πτόησε καθόλου. Όλα έγιναν μέσα σε 4-5 λεπτά, μπροστά στα έκπληκτα μάτια των λιγοστών ταξιτζήδων, που ήταν στην πιάτσα, καθώς επίσης και των έντρομων γειτόνων, που βγήκαν στα μπαλκόνια ακούγοντας τον συναγερμό.

LamiaReport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: