Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2011

Θύμα σοβαρού τροχαίου ο Αλέξης Κούγιας!

Θύμα σοβαρού τροχαίου ατυχήματος επί της εθνικής οδού Λαμίας - Αθηνών έπεσε την Κυριακή ο Αλέξης Κούγιας! Ωστόσο ο πρόεδρος της Παναχαϊκής δεν υπέστη το παραμικρό. Για περίεργο ατύχημα κάνουν λόγο στην πατρινή ομάδα!
  
Επιστρέφοντας από μία συνάντηση που είχε στη Θήβα ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναχαϊκή Αλέξης Κούγιας έπεσε θύμα σοβαρού τροχαίου ατυχήματος. Συγκεκριμένα, οδηγώντας ένα Audi R8, που είναι ιδιοκτησίας του και το οποίο είχε αγοράσει έναν χρόνο πριν, έσπασε το ακρόμπαρο του δεξιού πίσω τροχού ενώ ήταν επί της εθνικής οδού Λαμίας - Αθηνών.

Αποτέλεσμα του ατυχήματος ήταν το αυτοκίνητο να κάνει περιστροφές μέσα στο δρόμο και να ακινητοποιηθεί δέκα πόντους από τις μπαριέρες. Το ατύχημα έγινε μπροστά σε περιπολικό της τροχαίας εθνικών οδών και σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η ομάδα της Παναχαϊκή θεωρείται περίεργο καθώς το συγκεκριμένο αυτοκίνητο θεωρείται υψίστης ασφαλείας.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναχαϊκή δεν έπαθε το παραμικρό. Ακολούθως γερανός της τροχαίας μετέφερε σε συνεργείο της Audi το αυτοκίνητό του. Πρόκειται για συνεργείο το οποίο βρίσκεται πολύ κοντά στα διόδια Αφιδνών. Εκεί μεταφέρθηκε εκεί για να ελεγχθεί από πραγματογνώμονα.

Βάσει των όσων αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Παναχαϊκή σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του εξουσιοδοτημένου συνεργείου Νίκο Ρόρη η συγκεκριμένη ζημιά θεωρείται απίθανο να εξηγηθεί τεχνικά. Την Δευτέρα θα γίνει πραγματογνωμοσύνη του αυτοκινήτου και θα υπάρξει νέα ανακοίνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: