Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

Φ. Κουβέλης: Κυβέρνηση εθνικής ενότητας προϋποθέτει προγραμματικές συμφωνίες

Η συμμετοχή σε μια κυβέρνηση εθνικής ενότητας προϋποθέτει προγραμματικές συμφωνίες κάτι που σήμερα δεν υπάρχει, δήλωσε στο ΣΚΑΪ, ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτης Κουβέλης.

Κατά συνέπεια -όπως είπε- όταν μιλάμε για συνεργατικά κυβερνητικά σχήματα ερήμην των προγραμματικών συμφωνιών, τότε κάνουμε άσκηση επί χάρτου και δεν διαμορφώνεται η πολιτική συμπεριφορά που θα είναι ωφέλιμη για την χώρα, την κοινωνία και τους πολίτες.

Σημείωσε πως δεν βλέπει άλλα λύση πλην από τις εκλογές.

Ερωτηθείς αν μπορεί να συνεχίσει το πολιτικό μοντέλο που μας έφερε ως εδώ απάντησε:

«Όχι διότι στην χώρα δεν ήταν μόνο ότι είχαμε έναν άναρχο φιλελευθερισμό είχαμε ταυτόχρονα αυτό το πολιτικό σύστημα σε εκπληκτική συνεργασία και συζυγία με ένα απαράδεκτο πελατειακό κράτος που διεύρυνε τις κοινωνικές ανισότητες, υπονόμευσε κάθε στοιχειώδες μέγεθος αναπτυξιακής πορείας και εν τέλει όπως απεδείχθη, υποθήκευσε το μέλλον αυτής της χώρας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: