Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

Σπουδαστές κλείδωσαν στο γραφείο του τον πρόεδρο ΑΤΕΙ και κάρφωσαν την πόρτα!

Επί έξι ώρες εγκλωβισμένος στο γραφείο του είναι ο πρόεδρος των ΑΤΕΙ Πάτρας Σωκράτης Καπλάνης, ο οποίος περιγράφει με δραματικούς τόνους την κατάσταση που επικρατεί μιλώντας στο thebest.gr.

Τα επεισόδια ξεκίνησαν το μεσημέρι όταν σπουδαστές του ΑΤΕΙ συγκεντρώθηκαν αρχικά στον κόμβο του Κούκου ενώ έσπευσε επί τόπου και ισχυρή αστυνομική δύναμη.

Oμάδα σπουδαστών εγκλώβισε στο γραφείο του τον πρόεδρο του ΑΤΕΙ Πάτρας Σωκράτη Καπλάνη καρφώνοντας μάλιστα την πόρτα σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις αλλαγές στην παιδεία.

Ο πρόεδρος των ΑΤΕΙ Πάτρας Σωκράτης Καπλάνης, φιλοξενήθηκε «ζωντανά στον αέρα» του ΣΚΑΙ 89.4 στο «Απογευματινό Μαγκαζίνο» και ξέσπασε «για εκείνους που εξυπηρετούν συμφέροντα» και «του στερούν την ελευθερία του»!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΑ ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΑΝΘΕΙ Η ΠΟΡΤΟΚΑΛΕΑ ΚΑΙ ΕΥΔΟΚΙΜΕΙ Η ΕΛΑΙΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ.ΔΕ ΞΕΡΩ ΤΙ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΠΡΥΤΑΝΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΜΩΝ , ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΗΘΟΠΟΙΟ , ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΘΕΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΤΟΝ ΜΥΛΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΚΑΙ ΚΡΗΤΗΣ. ΑΥΤΟΥΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΖΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΟΙΝΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΤΟ ΦΙΛΟΣΟΦΟ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΣΙΠΡΑ..