Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011

Ολυμπιακός: Για το «διπλό» στη Νέα Σμύρνη

Ο Ολυμπιακός με φόρα από το παιχνίδι με την Ντόρτμουντ, πηγαίνει στη Νέα Σμύρνη για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο. Με σύστημα 4-4-1 αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του ο Ερνέστο Βαλβέρδε που ίσως χρησιμοποιήσει νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα. Έτοιμος για το ντεμπούτο του ο Μόνχε. Με εγκωμιαστικά σχόλια για τον κόσμο του Ολυμπιακού μίλησε ο Ζαν Μακούν. Εντυπωσιασμένος για τον Ολυμπιακό του Βαλβέρδε δήλωσε ο Κυριάκος Καραταίδης σε συνέντευξή του.Νίκη με…φρεσκάδα

Νίκη με φρεσκάδα

Τον τρίτο τους αγώνα σε διάστημα οκτώ ημερών καλούνται να δώσουν το απόγευμα της Κυριακής (23/10) οι Ερυθρόλευκοι. Το συγκρότημα του Ερνέστο Βαλβέρδε δοκιμάζεται σε μία πολύ δύσκολη έδρα, έχοντας απέναντι του μία δυνατή ομάδα.

Οι πρωταθλητές φιλοξενούνται στις 18:15 (Nova 2) στη Νέα Σμύρνη από τον Πανιώνιο, έχοντας στο μυαλό τους μόνο την κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης που θα τους επιτρέψουν να παραμείνουν στο… ρετιρέ του βαθμολογικού πίνακα.

 Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: