Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

Απεβίωσε ο δήμαρχος Ελευσίνας Γ. Αμπατζόγλου

Έφυγε χθες το απόγευμα από τη ζωή ο δήμαρχος Ελευσίνας Γιώργος Αμπατζόγλου.

Τη βαθιά του οδύνη για το θάνατο του Γιώργου Αμπατζόγλου εκφράζει το Διοικητικό Συμβούλιο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας με ομόφωνο ψήφισμά του. Απευθύνει ακόμη θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Ο Γιώργος Αμπατζόγλου υπηρέτησε την Τοπική Αυτοδιοίκηση στη γενέτειρά του από το 1978 ως δημοτικός σύμβουλος και από το 2003 ως δήμαρχος, ενώ οι συμπολίτες του τον εξέλεξαν και βουλευτή στο Νομό Αττικής το 2000.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΚΕΔΕ, με την υλοποίηση καινοτόμων δράσεων και πολιτικών άλλαξε την φυσιογνωμία της Ελευσίνας και από πόλη πρότυπο στη ρύπανση τη μετέτρεψε σε πόλη πρότυπο της βιώσιμης και πράσινης ανάπτυξης τυγχάνοντας, μάλιστα και διεθνούς αναγνώρισης. Τη «σφραγίδα» του άφησε στην εικόνα της πόλης, υλοποιώντας προγράμματα για την ανάδειξη της ιστορικής και πολιτιστικής της κληρονομιάς.

 Δήλωση του προέδρου της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτη Κουβέλη, για το θάνατο του Γιώργου Αμπατζόγλου 

Εκφράζω τη βαθιά μου θλίψη για το θάνατο του συντρόφου και αγαπημένου φίλου Γιώργου Αμπατζόγλου. Ακολούθησε πιστά, ως το τέλος της ζωής του, τις αρχές και τις αξίες της αριστεράς και της δημοκρατίας. Ο Γιώργος Αμπατζόγλου είχε σημαντική κοινοβουλευτική παρουσία, ενώ αφήνει ένα εξαιρετικό έργο στο χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης, την οποία υπηρέτησε με συνέπεια, γεγονός που εκτιμήθηκε κατ’ επανάληψη από τους συμπολίτες του στην Ελευσίνα. Στη γυναίκα του και στα δυο του παιδιά εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: