Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

Τα πλάνα ενδεκάδας για ΠΑΟΚ και Σάμροκ

Πως σχεδιάζουν να παρατάξουν τις ομάδες τους οι προπονητές του ΠΑΟΚ και της Σάμροκ για τον αγώνα της Πέμπτης. Ο Ρουμάνος τεχνικός σύμφωνα με δοκιμές που έκανε στην προπόνηση της Τετάρτης (19/10) προσανατολίζεται να παρατάξει το "Δικέφαλο" με σχήμα 4-2-3-1.

Μπροστά από τον Χαλκιά που θα καθίσει κάτω από τα δοκάρια, η αμυντική διάταξη θα αναμένεται να αποτελείται (από αριστερά προς τα δεξιά) από τους Λίνο, Τσιρίλο, Μαλεζά, Έτο.

Στο κέντρο οι επιλογές είναι μηδαμινές. Αρίας και Λάζαρ θα αγωνιστούν ως αμυντικά χαφ, έχοντας μπροστά τους τον Βλάνταν Ίβιτς σε ρόλο "μπαλαντέρ".

Η επιθετική τριάδα θα αποτελείται από τους Βιεϊρίνια (αριστερά), Σαλπιγγίδη (δεξιά) και Αθανασιάδη, ο οποίος θα πάρει θέση στην κορυφή της επίθεσης, ως αιχμή του δόρατος.

Από πλευράς Σάμροκ, ο τεχνικός της ομάδας Μάικλ Ό, Νιλ έχει καταλήξει στην αρχική ενδεκάδα, όπως ανέφεραν οι Ιρλανδοί δημοσιογράφοι που συνόδεψαν την αποστολή.

Κάτω από τα γκολπόστ θα βρεθεί ο Μπρους, δεξιά στην άμυνα θα αγωνιστεί ο Σάλιβαν, αριστερά ο Πάτερσον και στο κέντρο της αμυντικής διάταξης ο αρχηγός των Ιρλανδών, Μούρεϊ, και ο Σιβς.

Στα χαφ θα παίξουν ο Ράις, ο Ο’ Ντόνελ και ο Φιν, ενώ στην επίθεση θα βρεθούν δεξιά ο Μακ Κέιμπ ή ο Σέπαρντ, αριστερά ο Ντένεχι ή ο Ρίκετς και στην κορυφή ο Τουίγκ.

Πηγή: sport 24

Δεν υπάρχουν σχόλια: