Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

Πανδαιμόνιο στην Πάτρα - Φυγαδεύτηκε ο υφυπουργός Άμυνας

Πανδαιμόνιο στην Πάτρα κατά την παρέλαση - Φυγαδεύτηκε ο υφυπουργός Άμυνας, Π. Σπηλιόπουλος. Διακόσιοι εργαζόμενοι στην Βιομηχανία Αμυντικών Συστημάτων (που κλείνει) πέταξαν "βροχή" από αβγά και δεν άφησαν να πραγματοποιηθεί η παρέλαση.

Για "μικρή απαράδεκτη μειοψηφία" μίλησε στις δηλώσεις του στη Θεσσαλονίκη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας επισημαίνοντας ότι "Λυπάμαι για τους υβριστές - Δεν μπορούμε να λένε ότι ο Παπούλιας είναι προδότης. Εγώ πολέμησα το ναζισμό από 15 χρόνων"

Με αποδοκιμασίες τμήματος των μαθητών χαρακτηρίστηκε η σημερινή μαθητική παρέλαση για τον εορτασμό της επετείου της 28ης Οκτωβρίου, στο Σύνταγμα. Οι μαθητές δύο σχολείων έστρεψαν το κεφάλι τους αρνούμενοι να χαιρετίσουν συμβολικά την... υπουργό Παιδείας Α. Διαμαντοπούλου και τους υπόλοιπους επίσημους, και οι μαθητές ενός σχολείου σήκωσαν το χέρι τους σε σχήμα γροθιάς τυλιγμένη σε μαύρο περιβραχιόνιο.

Δεν έλειψε και η ένταση, κυρίως στη συμβολή των οδών Όθωνος και Αμαλίας αλλά και στη Γεωργίου Α' με την Πανεπιστημίου. Εκεί, κάποιοι πέταξαν μέχρι και αυγά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: