Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011

Βυθίστηκε πλοίο έξω από τις Σπέτσες - Ηταν γεμάτο λαθραία τσιγάρα

Μεταξύ Σπετσών και Πελοποννήσου, βυθίστηκε φορτηγό πλοίο που μετέφερε ποσότητες λαθραίων τσιγάρων, βυθίστηκε χθες το βράδυ.

Το πλοίο ονομάζεται «MORELIA» είναι σημαίας Κομόρες και εντοπίστηκε από περιπολικό σκάφος του Λιμενικού Σώματος, στη θαλάσσια περιοχή νότια των Σπετσών.

Μετά από καταδίωξη και ενόψει ακινητοποίησής του από δυνάμεις του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής, το πλοίο εξέπεμψε σήμα κινδύνου και το πλήρωμά του, έξι Ουκρανοί και ένας υπήκοος Γεωργίας, δηλώνοντας μεγάλη εισροή υδάτων στο μηχανοστάσιο, ζήτησε βοήθεια και παρελήφθη από σκάφη του Λιμενικού Σώματος.

Παρά τις προσπάθειες διάσωσης, το λαθρεμπορικό πλοίο βυθίστηκε τελικά το βράδυ στην προαναφερθείσα θαλάσσια περιοχή και σε βάθος άνω των 400 μέτρων.

Με εντολή της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πειραιά, σχηματίζεται δικογραφία από τη Λιμενική Αρχή Σπετσών, με τη διαδικασία του αυτοφώρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: