Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011

Πολύδροσο Φωκίδας: Καλλεργούσαν κάνναβη στον κήπο τους...

Οι δύο συλληφθέντες κατηγορούνται για κατοχή ναρκωτικών ουσιών, καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης, ενώ ο ένας από τους δύο και για παράνομη οπλοκατοχή...Αστυνομικοί της Ασφάλειας Λαμίας σε συνεργασία με συναδέλφους τους από τη Φωκίδα, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, πραγματοποίησαν το μεσημέρι της Πέμπτης αιφνιδιαστική "επίσκεψη" παρουσία εισαγγελέα στο Πολύδροσο Φωκίδας.

Στον περιφραγμένο κήπο ενός σπιτιού, ιδιοκτησίας των δύο δραστών, διαπίστωσαν την ύπαρξη γλαστρών, από τις οποίες πρόσφατα είχαν αφαιρεθεί δενδρύλλια κάνναβης. Όταν ο ένας από τους δύο, ηλικίας 38 ετών, προσήλθε στο σημείο, ακινητοποιήθηκε από τους αστυνομικούς και συνελήφθη.

Στη συνέχεια σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του 37χρονου συνεργού του, ο οποίος απουσίαζε στην Αθήνα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

-δέκα τέσσερα (14) αποξηραμένα δενδρύλλια κάνναβης, ύψους 2 έως 2,5 μέτρων
-ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού μεικτού βάρους (82,6) γραμμαρίων
-ένα (1) πιστόλι ανατολικής προελεύσεως με γεμιστήρα
-πέντε (5) φυσίγγια των 9 mm

Επιπλέον, σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του 38χρονου συλληφθέντα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν εννέα (9) κροτίδες.Μετά από λίγες ώρες συνελήφθη και ο 37χρονος , στην περιοχή του Ζωγράφου όπου και διέμενε, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ζωγράφου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: