Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ: Ο Καντάφι νεκρός!

Όπως όλα δείχνουν ο πρώην Λίβυος ηγέτης είναι νεκρός, μετά την κατάληψη της πόλης Σύρτη από τις αντικαθεστωτικές δυνάμεις. Η φωτογραφία τραβήχτηκε από κινητό τηλέφωνο τη στιγμή της σύλληψής του.
Σύμφωνα με το Al Jazeera, ο Αμπντούλ Χακίμ Μπελάι, στρατιωτικός διοικητής των αντικαθεστωτικών δυνάμεων, επιβεβαίωσε ότι ο Μουαμάρ Καντάφι είναι νεκρός, καθώς υπέκυψε στα τραύματά του, μετά την αιχμαλωσία του στην Σύρτη.
Νωρίτερα, εκπρόσωπος των επαναστατικών δυνάμεων, δεν μπορούσε να πει με σιγουριά αν ο Καντάφι ήταν ζωντανός ή νεκρός. «Έχει συλληφθεί και είναι τραυματισμένος και στα δύο του πόδια» είπε, ενώ άλλες πληροφορίες από το Reuters αναφέρουν ότι είχε χτυπηθεί και στο κεφάλι, ενώ μετά την μάχη βρέθηκε κρυμμένος μέσα σε μια τρύπα.
Άλλη πηγή από τις αντικαθεστωτικές δυνάμεις, είπε ότι ο Μούσα Ιμπαχίμ, εκπρόσωπος τύπου της κυβέρνησης του Καντάφι, αιχμαλωτίστηκε και αυτός μετά την κατάληψη της πόλης. Ακόμα ο αρχηγός των δυνάμεων του πρώην ηγέτη της Λιβύης, Αμπού Μπακρ Γιούνους Γιαμπρ, είναι και αυτός νεκρός μετά τις μάχες στην Σύρτη.
Αν κάτι μπορεί να σχολιαστεί για τον μισότρελο και αμετανόητο πρώην ηγέτη της Λιβύης, είναι ότι έμεινε στη χώρα του, δεν έφυγε σαν ποντικός και πέθανε στη μάχη. Βέβαια αυτό κόστισε μερικές εκατοντάδες, αν όχι χιλιάδες, ακόμα νεκρούς…
Η φωτογραφία που κυκλοφόρησε πριν από λίγο από το γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων (AFP) απεικονίζει τον Καντάφι τραυματισμένο κατά την διάρκεια της σύλληψής του.
 
pkool.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: