Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011

Ανθρωποκυνηγητό για τους ληστές του κοσμηματοπώλη

«Φύλλο και φτερό» κάνουν οι αστυνομικοί το κλεμμένο αυτοκίνητο που εγκατέλειψαν οι δράστες της ληστείας του Αθηναίου κοσμηματοπώλη και διέφυγαν πιθανότατα με άλλα μέσα με τον «θησαυρό» αξίας 350.000 ευρώ που του άρπαξαν τη νύχτα της Πέμπτης.
    
Το αυτοκίνητο εντοπίστηκε από αστυνομικούς στο 78ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αθηνών- Λαμίας και ερευνάται για αποτυπώματα και γενετικό υλικό ή άλλα στοιχεία που μπορεί να οδηγήσουν στην αποκάλυψη της ταυτότητας των τριών κακοποιών.
    
Οι δράστες ακολουθούσαν πιθανότατα για αρκετή ώρα τον 44χρονο κοσμηματοπώλη από την Αθήνα και προφανώς γνώριζαν ότι μετέφερε κοσμήματα μεγάλης αξίας τα οποία είχε πάει στην περιφέρεια για δειγματισμό. Όταν εκείνος σταμάτησε σε ένα πάρκινγκ στο ύψος του 87ου χιλιομέτρου της εθνικής οδού για την σωματική του ανάγκη, του επιτέθηκαν και άρχισαν να τον χτυπούν με γροθιές ρίχνοντάς τον αιμόφυρτο στο έδαφος!
    
Στη συνέχεια, άρπαξαν τις δυο βαλίτσες με τις 18 υφασμάτινες κασετίνες που περιείχαν τα πανάκριβα κοσμήματα και εξαφανίστηκαν με το κλεμμένο αυτοκίνητο. Το θύμα σταμάτησε ένα διερχόμενο αυτοκίνητο και ζήτησε από τον οδηγό να ειδοποιήσει την Αστυνομία, ενώ ο ίδιος μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Αθήνας για τις πρώτες βοήθειες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: